Daan vervangt Channel Zero op Boerenrock

Afgelopen weekend overleed drummer Phil Baheux helemaal onverwachts op 45-jarige leeftijd. Diens band Channel Zero stond oorspronkelijk geprogrammeerd op Boerenrock maar heeft na het overlijden zowat alle toekomstige shows afgelast. Boerenrock vervangt Channel Zero door Daan en biedt fans die enkel voor Channel Zero zouden komen, een omruilservice aan.

Het is niet evident om op korte tijd voor geschikte vervanging te zorgen. Toch heeft Boerenrock met Daan opnieuw een smaakmaker te pakken. Afgelopen weekend bewees hij op de Lokerse Feesten dat hij na zijn sisser op Linkerwoofer een week voordien, helemaal terug is en op scherp staat. Daan brengt in Kortenaken een muzikale cocktail van gekende hits als ‘Swedish Designer Drugs’, ‘Addicted’ en ‘Exes’.

Bezoekers die enkel voor Channel Zero zouden afzakken naar Kortenaken, krijgen de kans om hun dagticket voor zaterdag 24 augustus in te ruilen en nemen daarvoor contact op met de festivalorganisatie via info@boerenrock.be.

Boerenrock vindt plaats op 23, 24 en 25 augustus met onder meer Arno, Kane, Bulls On Parade, Gers Pardoel, Raving George en We Are Prostitutes. Alle info: www.boerenrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × vier =