Crammerock presenteert meer namen

Over een maand gaat Crammerock van start in Stekene. Maar voor het zover is, heeft de organisatie nog flink wat nieuwe namen in petto, waaronder Mike Skinner (The Streets), Dirtyphonics, The Van Jets en Psycho 44.

Crammerock had met Manic Street Preachers, Flaming Lips en Dinosaur Jr zijn internationale toppers al beet, maar voegt vandaag een forse lading talent toe aan het programma. The Streets frontman Mike Skinner zakt in het weekend van 6 en 7 september af naar Stekene en krijgt daar het muzikale gezelschap van Dirtyphonics, The Van Jets, De Jeugd Van Tegenwoordig, Yellow Claw, Gers Pardoel, Psycho 44, Safi & Spreej, Wolfpack, Halve Neuro, Slongs Dievanongs & De Zologie, Willow, Delv!s, Faisal en vele anderen. Al deze namen vervoegen reeds aangekondigde namen als Daan, The Black Box Revelation, Zornik, SX, The Happy en Soldier’s Heart.

De drieëntwintigste editie van Crammerock vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 en 7 september. Komende maandag belooft de festivalorganisatie meer kleppers. Alle info: www.crammerock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + 6 =