Neil Young & Crazy Horse annuleren resterende Europese shows

Na Slayer annuleert nu ook Neil Young & Crazy Horse zijn show op Pukkelpop. Een ongeval van een van de leden van Crazy Horse zou aan de basis liggen van deze afzegging. De band stuurde volgende boodschap de wereld in:

“Due to an accident involving Crazy Horse, the remaining dates on the Neil Young and Crazy Horse tour of Europe and the British isles have been cancelled. We are sorry for any inconvenience this causes to our fans or the Festivals where we were scheduled to appear. As you must be, we too are disappointed at this unfortunate turn of events.”

Met nog slechts een week te gaan voor aanvang van Limburgs grootste festival, heeft de organisatie nog flink wat werk aan de winkel om voor waardige vervanging te zorgen.

Pukkelpop vindt plaats van 15 t/m 17 augustus in Kiewit met o.a. Knife Party, Eminem, Nine Inch Nails, James Blake, Regina Spektor, Amenra, Mintzkov, Filter, The Prodigy, The XX en Eels. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + 1 =