Festivhalle met Coely, De Fanfaar en meer

In het centrum van Halle vindt tussen 12 en 14 september een nieuwe editie van Festivhalle plaats. Op de vertrouwde locatie op Parking De Leide treden dan weer tal van artiesten op, waaronder Sound Of Stereo, De Fanfaar en Coely.

De festiviteiten gaan van start met een streekbierenavond op donderdag 12 september. Een dag later weerklinkt de eerste live-muziek over het terrein. DJ Dhin, Serdeau & Bobby D, Fred Astèr, Sound Of Stereo en Discosluts vullen het programma in. Zaterdag 14 september gaat het festival verder en krijgt het Pipo & Pippette, Kapitein Winokio, Roos, The Village, De Fanfaar, The Unforgiven, Coely, Janez Detd Circo, ‘t Hof Van Commerce en Double D over de vloer.

Alle info: www.festivhalle.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 1 =