Vierde podium en meer namen in Dranouter

Dranouter pakt niet alleen uit met een resem grotere namen, het festival wil ook een rol spelen in de promotie van nieuw lokaal talent. Samen met Muziekmozaïek plaatsen de organisatoren speciaal daarvoor een 4de podium op het festival, dat Folk-Off gedoopt wordt.

In een circustent met zit-tribune maakt Festival Dranouter ruimte voor aanstormend talent binnen de ruime wereld van de traditionele en hedendaagse folk en songwriting. Op dit podium wil Dranouter samen met Muziekmozaïek een boost geven aan het talent van morgen en zo een opstap bieden aan The New Tradition van hier.

Elke dag treden er verschillende ontdekkingen aan die gedurende het voorbije concertseizoen aan het raam kwamen piepen en een duw in de rug verdienen. Elke dag wordt daar één artiest bijgeplaatst die al een stapje verder staat. De concerten op dit podium worden alternerend geprogrammeerd met de mainstage.

Over de drie dagen wordt het podium gevuld met nieuwe talenten als Kameraad, Strograss, Lionsheart Orchestra, Les Mecs du Nord, Broes, Pickin Daddy, Roots en Orbal. Artiesten op de rand van de doorbraak op dit podium zijn Few Bits, Duo Montanaro Cavez en Jonas Winterland.

Het festival vindt plaats tussen 2 en 4 augustus met verder o.a. Daan, Agnes Obel, Kitty Daisy & Lewis, The Black Box Revelation, Bent van Looy, Arno en Shantel & Bucovina Orkestar. Info en tickets: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 3 =