Meer namen bij Pukkelpop

Nadat eerder deze week de combi tickets uitverkochten, is het opnieuw tijd voor heuglijk nieuws vanuit het Pukkelpop front. Het Limburgse festival kondigt opnieuw een resem nieuwe namen aan, waaronder Johnny Borrell & Zazou, Courteeners en Waka Flocka Flame.

Vrijdag 16 augustus kleurt alvast weer een beetje Britser met de komst van Johnny Borrell & Zazou. De frontman van Razorlight brengt deze zomer een eerste solo-album uit met heerlijke zonnige deuntjes. Ook Courteeners zakken af naar Hasselt. Het viertal uit Manchester is in de UK al jaren een vaste waarde en komt op Pukkelpop die reputatie bevestigen. Booty shakers kunnen dan weer volledig losgaan op de tonen van de Nederlandse hiphop-hitmachine The Opposites en trapsensatie Yellow Claw. Op vrijdag sluit Nadiem Shah af in de Boiler Room.

Op zaterdag hiphoppen we verder met Waka Flocka Flame, de rapper die Drake , Lil’ Jon en Gucci Mane tot zijn vrienden mag rekenen. En met The Haxan Cloak duiken we in de diepste krochten van de muziek: donkere drones, ijzige tonen en verontrustende beats. Een adembenemende totaalervaring!

Helaas liet het rockende trio Beware Of Darkness ook weten dat ze niet naar Pukkelpop komen. Wie ze niet wil missen kan in juli op het Dour Festival terecht.

Pukkelpop vindt plaats van 15 t/m 17 augustus in Kiewit met o.a. Knife Party, Eminem, Nine Inch Nails, James Blake, Regina Spektor, Amenra, Mintzkov, Filter, The Prodigy, Neil Young & Crazy Horse, The XX en Eels. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 − twaalf =