Vers blik namen voor Feest In Het Park

Feest In Het Park trekt nog maar eens een vers blik namen open. Bij de lading namen nog enkele kleppers van formaat. Eén daarvan is de legendarische triphopformatie Tricky, die zijn nieuwste plaat komt voorstellen. Ook Sam Sparro, bekend van zijn monsterhit ‘Happiness’, komt geruggesteund door een complete band afgezakt naar de Donkvijvers.

Verder voegt het festival een pak dj’s aan de line up toe met Derrick May, Yves Deruyter, Maxim Lany, Quincy & Franky Jones, Henry Krinkle, 4T4, TLP, Bafana & Bromin, Black Jack, Stylistic en Pro – Teaz. Met Delv!s en Raveyards komen er ook nog eens twee Belgische namen bij.

Er is ook minder goed nieuws voor de reggae fans, want Collie Buddz moet noodgedwongen zijn tour annuleren, dus ook zijn concert op Feest In Het Park. Maar er is ook goed nieuws, want het festival heeft besloten om de tweede fase van de Early Bird actie met een week te verlengen. Op die manier heb je nog de kans om weekendtickets te kopen aan de voordeelprijs van 78€, en dit tot en met 27 juni.

Feest in het Park vindt van 22 tot en met 25 augustus aan de vertrouwde Donkvijvers van Oudenaarde en de organisatie bevestigde al klinkende namen zoals Magnetic Man, Flogging Molly, Alborosia, Admiral Freebee, Julian Marley en Buraka Som Sistema. Alle info: www.feestinhetpark.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + 11 =