Manngold en Pierre naar AFF

Het Absolutely Free Festival in Genk presenteert vandaag een nieuwe lichting, één voor één artiesten die vooral achter de decks te vinden zijn. Uitzondering op deze regel is Manngold, dat op zaterdag 3 augustus een muzikaal bombardement lost met live-band.

AFF gaat op vrijdag 2 augustus van start met een dj-set van Fil, een lokale dj die ook als resident fungeert bij Taxi Tanzbar en Positif. Ook van de partij zijn Tomaz (ex-resident Silo Leuven en techno-slector voor 22-Tracks) en Pierre (resident Fuse). Eén voor één vervoegen zij onder meer de Amerikaanse dj Derrick May, die eerder al werd aangekondigd. In de gebouwen van C-Mine Cultuurcentrum zet AFF samen met Positif de “Positif AFFterparty” op. Dj’s van dienst zijn hier Red D en Kiani & His Legion b2b Niles. Op vrijdag 2 augustus worden voor deze afterparty vanaf 20u inkombadges verkocht. Het aantal plaatsen voor deze afterparty is beperkt.

Op zaterdag 3 augustus lost Manngold een muzikaal bombardement in de XPRMNT-tent. De band kampeert op het kruispunt van jazzy postrock en roestige psychedelica.

Bijkomend doet AFF ook een oproep naar Limburgs muzikaal talent om het festival te openen in de XPRMNT-Tent of de Green House. Geïnteresseerde bands kunnen zich kandidaat stellen door voor 29 juni hun Limbolink-profiel te mailen naar art@absolutelyfree.be.

Absolutely Free Festival vindt plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus op de terreinen van C-Mine in Genk met o.a. Derrick May (USA), Girls Against Boys (USA), Concrete Knives (FR), TOY (UK) en Vondelpark (UK). Alle info: www.kissmyaff.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − 3 =