Pukkelpop houdt van de Belgen

Pukkelpop houdt van Belgische bands, dat mag duidelijk zijn. De Limburgers voegen een karrevracht aan straffe namen van eigen bodem toe aan hun affiche. Onder meer School Is Cool, Mintzkov, Puggy, Meuris, Gruppo Di Pawlowski en Baloji zakken in augustus af naar Kiewit.

Om ervoor te zorgen dat je alle nieuwe namen in één adem kan lezen, hierbij een beknopte opsomming: School Is Cool, Mintzkov, Puggy, Meuris, Gruppo Di Pawlowski, Baloji, Dez Mona, Sir Yes Sir, Float Fall, Few Bits, dans dans, BRNS, The Sedan Vault, Amenra, The Black Heart Rebellion, Steak Number Eight, Spoil Engine, Raketkanon, Homer, Psycho 44, Safi & Spreej, The Happy, Delv!s, Pomrad, Vuurwerk, TLP, The Oddword, A.N.D.Y., The Whatevers, Michael Midnight, Compact Disk Dummies, The Mixfitz, Polaroid Fiction, Rhinos Are People Too, Soldier’s Heart en Tout Va Bien.

Pukkelpop vindt plaats van 15 t/m 17 augustus in Kiewit met o.a. Knife Party, Eminem, Nine Inch Nails, James Blake, Regina Spektor, Filter, The Prodigy, Neil Young & Crazy Horse, The XX en Eels. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 4 =