Genk On Stage in zee met partyconcept Positif

Genk On Stage gaat voor de dance-programmatie op vrijdag op Factor J voor de eerste keer in zee met het Genkse Positif. Dit jonge partyconcept uit Genk zorgt tijdens de openingsdag van het festival voor de line-up op het Factor J-podium. Op de affiche? Internationale kleppers zoals het Australische duo Parachute Youth, de Franse Don Rimini én Djuma Soundsystem, vanuit Denemarken. Aangevuld met Limburgs talent ‘Kill Frenzy’ zorgt Positif in samenwerking met Genk On Stage voor een ‘killer’ line-up. Ook de afterparty in Rondpunt 26 wordt die avond door Positif verzorgd.

Positif is een jong partyconcept dat al gedurende enkele jaren de afterparty’s tijdens Genk On Stage organiseert. Positif programmeert op die afterparty’s steeds kwalitatieve elektronische dansmuziek en geeft er ook een kans aan jong talent. Onder anderen gevestigde waarden zoals Merdan Taplak, Ed&Kim, Raoul Belmans en the Mixfitz passeerden reeds de revue in die late uurtjes. Dit jaar krijgt Positif ook de kans om de line-up op vrijdag van het Factor J-podium te programmeren en met een mooi resultaat. ‘Het Factor J-podium wordt op vrijdag een podium dat niet alleen voor jongeren maar ook door jongeren wordt georganiseerd’, aldus schepen van Jeugd, Anniek Nagels. ‘Wij kunnen enkel toejuichen dat de Genkse jongeren van Positif deze kans met beide handen hebben gegrepen en zo heel wat ervaring opdoen in het organiseren van evenementen en festivals.’ De line-up van de afterparty in Rondpunt 26 wordt ingevuld met The Ant, Faisal en Skyve.

Genk On Stage vindt plaats van 28 t/m 30 juni in hartje Genk en is gratis toegankelijk. Het festival bevestigde eerder onder meer Gipsy Kings, Bart Peeters, Trixie Whitley, Umberto Tozzi, Chic ft. Nile Rodgers, Compact Disk Dummies en Sir Yes Sir. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − 4 =