Leffingeleuren laat sterke reeks eerste namen los

Nog ruim drie maanden duurt het vooraleer Leffingeleuren zich opnieuw aandient, maar de voorbereidingen zijn al volop bezig. Zo begint ook de affiche stilaan vorm te krijgen. De eerste 14 namen zijn alvast een voorproefje van wat er allemaal te zien zal zijn.

Zoals de voorgaande jaren bestaan de affiche uit een mix van internationale toppers, Belgische headlines, exclusieve cd-voorstellingen, jong en fris talent, underground helden, … In totaal telt de affiche zo’n 35 namen, die verspreid over de komende weken bekend gemaakt worden.

Squarepusher (UK) brengt een exclusief concert met bijgaande audio & visual live show. Verder kan Leffingeleuren dit jaar ook al uitpakken met internationale kleppers zoals Tiga (CAN, dj-set), The Horrors (UK), A Place To Bury Strangers (US), Au Revoir Simone (US), Cayucas (US), Still Corners (US), Jacco Gardner (NL) en Strand Of Oaks (US). Van eigen bodem presenteert Leffingeleuren voor deze editie alvast de komst van Arno, Daan, Amen Ra, Steak Number Eight en The Spectors.

Leffingeleuren vindt dit jaar plaats van 13 t/m 15 september in Leffinge. Alle info: www.leffingeleurenfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × drie =