Adriaen Brouwer Bierfeesten compleet

De Adriaen Brouwer Bierfeesten heeft zopas zijn affiche vervolledigd. Bij de laatste namen zitten onder meer Zornik, Frank Boeijen en Les Truttes.

De feesten in Oudenaarde gaan van start op vrijdag 28 juni met optredens van The White Blax, Diablo Blvd, Zornik, Boogie Boy, DJ Tom Barman, Domien, Belgian Quo Band, Frank Boeijen en De Romeo’s. Op zaterdag 29 juni wordt het muziekfeest verder gezet met Ampersand, Les Truttes, Meuris, Dirk Stoops, The Kings Of Pop, Boma On The Rocks, X-Posed, The Rubettes feat. Alan Williams en The Gibson Brothers. De Adriaen Brouwer Bierfeesten willen ook een compleet andere doelgroep aanspreken en programmeren in het kader van hun schlagerparade op zondag 30 juni onder meer Jimmy Frey, John Terra, Laura Lynn, Luc Steeno en Willy Sommers.

Info: www.adriaenbrouwerbierfeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × drie =