Bastille vervangt Grouplove op Pinkpop

Het nieuwe album van Grouplove heeft vertraging opgenomen en zodoende gaat de aanstaande tournee van de band en daarmee ook het optreden op Pinkpop 2013 niet door. Grouplove wordt vervangen door Bastille.

Bastille begon in 2010 als solo-project van Dan Smith en is vernoemd naar ‘Bastille dag’, de Engelse benaming voor de Franse feestdag op 14 juli waarop de bestorming van de Bastille in 1789 wordt gevierd, toevallig ook de datum waarop Smith zijn verjaardag viert. Inmiddels is Bastille een volwaardige band, die met hun debuutplaat “Bad Blood” in Engeland op #1 binnen kwam. De groep rond frontman Dan Smith is niet voor één muziekstijl te vangen: indie, folk, pop en dance vinden allemaal een plekje binnen de muziek van deze eclectische band. Het gaat goed met Bastille, hun single ‘Pompeii’ is niet van de radio te slaan en na verpletterende shows op Eurosonic, Paradiso en het voorprogramma van Muse staan ze nu op Pinkpop 2013.

Pinkpop vindt plaats van 14 t/m 16 juni in Landgraaf (NL) met o.a. Trixie Whitley, Green Day, Ben Howard, The Vaccines, Kings Of Leon, Phoenix, The Killers en Queens Of The Stone Age. Alle info: www.pinkpop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 3 =