Laatste 1000 combitickets voor Rock Zottegem in de etalage

De voorverkoop van Rock Zottegem loopt als een sneltrein. “We zijn momenteel aanbeland bij de laatste 1000 combitickets,” laat organisator Kurt De Loor weten. “De voorverkoop loopt daarmee opmerkelijk beter dan de voorbije jaren. Het publiek kijkt reikhalzend uit naar de festivalzomer en kan de affiche voor de twintigste editie duidelijk smaken.”

De combitickets voor Rock Zottegem vliegen de deur uit en de organisatie laat weten dat er nog maar 1000 combitickets te verkrijgen zijn. De Loor is tevreden dat de affiche ook dit jaar aanslaat bij festivalliefhebbers. “Elk jaar lijkt het onbegonnen werk om het voorgaande jaar te overtreffen, maar elk jaar gaan we met Rock Zottegem een stapje verder. Dat we voor de 20ste editie opnieuw kleppers als oa. dEUS, Golden Earring, ZZ Top, Hooverphonic en Bush konden strikken bekoort het festivalpubliek duidelijk. Het wordt ongetwijfeld opnieuw een schitterende editie!”

De twintigste editie van Rock Zottegem gaat door op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli. Info en tickets: www.rock-zottegem.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − vier =