Amy MacDonald naar Night Of The Proms

De Schotse singer-songwriter Amy Macdonald (25) en de Japanse pianiste en jazzcomponiste Hiromi (34) zijn de eerste namen op de affiche van Night of the Proms, het grote feest van klassiek en pop dat dit jaar in het Antwerpse Sportpaleis aan zijn 29ste editie toe is.

Beide jonge talenten zullen worden begeleid door het vertrouwde Promsorkest Il Novecento o.l.v. Robert Groslot en het koor Fine Fleur. Amy Macdonald past perfect in het plaatje van de opfrissing die Night of the Proms de voorbije jaren heeft gekregen: voor het eerst staat een popartiest op het podium die jonger is dan het evenement zelf.

Op de 29ste editie is, na een jaar afwezigheid, ook het koor Fine Fleur weer present. Uiteraard zal ook John Miles niet op het appel ontbreken.

Night of thé Proms vindt plaats op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2013 in het Antwerpse Sportpaleis. Info: www.notp.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 − elf =