Rock Olmen rondt programma af

Op vrijdag 26 juli vindt de 24ste editie van Rock Olmen plaats. Rock Olmen is een festival met een eigen gezicht, een eigen smaak en durft afwijken van vaak bewandelde paden met een gedurfde programmatie. Dit jaar geven er onder meer The Black Heart Rebellion en The Hickey Underworld present. Vandaag voegt het festival acht nieuwe namen toe aan haar programma, waarmee de line-up helemaal rond is.

Rock Olmen wordt dit jaar geopend door The Greatest Handshake, één van de drie bands uit Studio Brussel’s ‘De Nieuwe Lichting’. Verder staan ook Recorders, Float Fall en Compact Disk Dummies op de planken in Olmen. Met BRNS staat er nog zo’n jonge, veelbelovende en alternatieve hype op het programma.

Van over zee komt Will Johnson (US), beter gekend als zanger van Centromatic en South San Gabriel, en deeluitmakend van Monsters Of Folk. Uit het Verenigd Koninkrijk komt de beloftevolle band Coasts. Traditiegetrouw is er ook een afterparty in de Chapel Stage. Daar draait Captain Steel deze zomer de plaatjes aan elkaar.

Info en tickets: www.rockolmen.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × twee =