41ste Paulusfeesten stellen programma voor

In Oostende werd vandaag het programma van de 41ste Paulusfeesten. Het gratis stadsfeest huisvest zich al sinds 1972 in hartje Oostende, op en rond het Paulusplein. Een week lang wordt een feestelijk programma met een brede waaier aan muziek, straatanimatie, workshops en interactieve acts gehouden. Vorig jaar zakten 120.000 mensen af naar deze feesten.

De Paulusfeesten gaan dit jaar van start op maandag 12 augustus en eindigen op zondag 18 augustus. Muzikaal biedt het festival kansen aan jong talent en daarnaast presenteren de organisatoren ook een brede waaier aan klinkende namen. Dit jaar maken onder meer One Trick Po, Guido Belcanto, De Dolfijntjes XXL, Diablo Blvd, Barefoot & The Shoes, Creature With The Atom Brain, DJ Zaki en Lightnin’ Guy deel uit van dat muziekprogramma. Op zondag 18 augustus is er nog het slotspektakel ‘C-Proms’ met Flip Kowlier, Thé Lau, Klaas Delrue en Harmonie Ypriana.

Naast het muziekprogramma is er ook aandacht voor een ruim aanbod aan circusacts, daar de Paulusfeesten dit jaar rond het thema ‘circus’ draaien. Kiezen voor het thema ‘circus’ opent heel wat mogelijkheden naar animatie, programmatie en decoratie toe.

Alle info: www.pauluesfeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + twaalf =