Crossing Border geeft eerste namen prijs

Op 17 november kan je in de Antwerpse Arenbergschouwburg opnieuw terecht voor het ontdekkingsfestival Crossing Border, dat zijn pijlen richt op zowel muziek als literatuur. Vandaag worden met o.a. Radical Face, John Grant, Cate le Bon en Patrick Dewitt de eerste namen gelanceerd.

Crossing Border is het meest vooraanstaande internationale, interdisciplinaire literatuur- en muziekfestival in zijn soort in Europa. Een veertigtal artiesten maken dit jaar deel uit van het programma, waarvan er vandaag al achttal op je losgelaten worden.

Voor het muziekprogramma zijn vandaag alvast Radical Face, John Grant en Cate le Bon bevestigd. Het literaire luik wordt deels ingevuld met Patrick Dewitt, Vanessa Veselka, Pepijn Lanen, Ayana Mathis en Jesús Carrasco. Meer namen worden in de komende weken en maanden bekend gemaakt.

Kaarten kosten 30 euro en zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 30 mei om 10u. Alle info: www.crossingborder.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 − 9 =