Melkrock Tielt stelt affiche voor

Op het recreatiedomein Watewy in Tielt is op zondag 11 augustus Melkrock aan zijn 16de editie toe. De festivalorganisatie heeft recent zijn volledige programma bekend gemaakt. De affiche staat bol van interessante acts zoals Merdan Taplak, Hitsville Drunks feat. Mauro Pawlowski, Protection Patrol Pinkerton en Oscar And The Wolf.

Het was aan Jelle van Protection Patrol Pinkerton om gisteren het volledige programma van Melkrock Tielt aan te kondigen. Op de tonen van “Can’t Decide” kondigt hij de komst van een fijne reeks artiesten aan. Merdan Taplak speelt er een live set en ook Hitsville Drunks feat. Mauro Pawslowski en Protection Patrol Pinkerton zijn van de partij. Flying Horseman speelt er een soloconcert. Raketkanon, Jenji Minouge, Oscar And The Wolf, Lightnin’ Guy, Ian Clemant, Rumtown, DVKES, Kas, PolarJacket en Radio Topkaas maken het programma compleet.

Info en tickets: www.melkrock.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × drie =