OLT Rivierenhof versterkt line-up

Met Archive, Nas, The Tragically Hip en George Thorogood & The Destroyers had Openluchttheater Rivierenhof al flink wat straffe namen op de affiche staan maar vandaag doen ze daar nog een aardige schep bovenop. OLT Rivierenhof bevestigt vandaag de komst van klinkende namen zoals Stef Kamil Carlens, The Van Jets, William Boeva en Agnes Obel.

The Rolling Stones bestaan 50 jaar en daarom viert OLT Rivierenhof dat op 24 juni met een éénmalige Radio 1 Stones Sessie. Een lange stoet Vlaamse Stones-fans smijt zich op classics van de langst dienende rockband ter wereld. Arno, Stef Kamil Carlens, Stijn Meuris, Guy Swinnen & Willy Willy, Helmut Lotti, The Van Jets, Paul Michiels en An Pierlé coveren samen met de speciale Radio 1 Stones-band hun favoriete Stones-songs.

Comedy-liefhebbers kunnen hun hart ophalen op 11 juli met performances van Jeroen Leenders, Bart Cannaerts, William Boeva, Bert Gabriëls en Johan Petit. De Nieuwe Snaar En 3 Centimeters Extra staan samen met Het Zesde Metaal op de planken op 25 juli. Of Monsters And Men, bekend van onder meer de hitsingle “Little Talks”, zie je aan het werk op 19 augustus.

Op 31 augustus host OLT Rivierenhof de [PIAS] Nites met Agnes Obel, Melanie De Biasio en Float Fall. Bart Peeters speelt op 8 september dan weer een extra concert.

OLT Rivierenhof presenteert ook enkele supports. Zo opent Few Bits op 27, 28 én 29 augustus voor Hooverphonic en doet Lucas Santtana hetzelfde bij Gilberto Gil op 17 juli. Rawhide warmt op voor The Broken Circle Bluegrass Band op 31 juli en 1 augustus. Tot slot is er op 26 juni nog het gratis hiphop festival Ontpopt in het decor van het OLT met optredens van NoMobs, Broederliefde (NL), Seba & Karma, Perverz, Kleine Viezerik (NL) en talrijke anderen.

Info en tickets: www.openluchttheater.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + 4 =