Afro-Latino Festival bevestigt laatste namen

Al lijkt de zomer nog mijlenver weg, in Bree gaat ze goed van start tijdens het laatste weekend van juni. Dan kan je daar namelijk opnieuw terecht voor een zwoel muzikaal feest met het Afro-Latino festival, dat dit jaar aan zijn 15de editie toe is en waar de affiche bulkt van jeugdig toptalent met allemaal exclusieve optredens van grote namen uit het milieu.

Afro-Latino Festival vervolledigt zijn affiche onder meer met het jeugdig geweld van DJ Juan Magan, die debuteert op Belgische bodem. In Spanje wordt hij aanzien als de absolute top in de dj-wereld. Voor de laatste festivaldag op zondag 30 juni kiest het festival voor een afsluiter voor een eerder ouder publiek, namelijk reggaelegende Maxi Priest! Het wordt zijn enige concert op het Europese vasteland na ruim 10 jaar niet meer in België te zijn geweest.

De Limburgers vervolledigen hun rijtje namen met verder nog T-Vice, Manolito Y Su Trabuco, Yuniel Jimenez, Tromboranga, Black Bazar, Kuenta I Tambu en Checkpoint Guanebana, waarmee het programma nu helemaal rond is.

Afro-Latino Festival vindt plaats van 28 t/m 29 juni met muzikale grootheden uit het genre Prince Royce, Fatoumata Diawara, Romain Virgo, Adalberto Alvarez en Meta & The Cornerstones. Info en tickets: www.afro-latino.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 − twee =