SX en Balthazar openen Werchter Boutique voor Muse

Werchter Boutique presents, het avondfestival in Werchter, pakt ook dit jaar uit met een klepper van formaat. Muse geeft op dinsdag 18 juni een grootse show in het Festivalpark in Werchter. Voor de Muse extravaganza op het publiek losgelaten wordt, zullen SX en Balthazar aantreden in het Festivalpark.

SX doet een dubbel in Werchter dit jaar. Zij treden namelijk aan op zowel Werchter Boutique als Rock Werchter. Balthazar doet zelfs drie keer Werchter aan deze zomer. Een unicum! Het Gents-Kortrijkse vijftal is stapsgewijs en met grote precisie bezig aan de ontdekking van Europa. Dom Howard, drummer van Muse, is fan van Balthazar. Hij stond er persoonlijk op dat ze voor Muse zouden aantreden op Werchter Boutique.

Er zijn momenteel goed 30.000 tickets verkocht voor Werchter Boutique presents Muse.De deuren van het festivalpark openen om 16u30 en de concertavond gaat van start met SX om 18u00.

Alle info: www.werchterboutique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

6 − 3 =