Programma Gent Jazz compleet

Met Kat Edmonson en Oogie feat. Becca Stevens, coachingproject School of Arts HoGent zijn nu ook de laatste namen van Gent Jazz Festival 2013 bekend.

Gent Jazz Festival vindt plaats op de Bijlokesite tussen vrijdag 12 en zaterdag 20 juli. Eerder werden onder meer Bryan Ferry featuring The Bryan Ferry Orchestra, John Zorn, Bobby Womack, Diana Krall, Elvis Costello & The Imposters, Dee Dee Bridgewater & Ramsey Lewis, Jamie Cullum, Madeleine Peyroux, Avishai Cohen, Joe Lovano feat. Brussels Jazz Orchestra, José James en Kurt Elling aangekondigd.

Het festival brengt op een nieuw, tweede podium een uitgediept jazzaanbod met Belgische toppers en internationale ontdekkingen. Op deze Garden Stage zijn onder meer Sal La Rocca band, Cécile McLorin Salvant, LABtrio, WOFO &, Nicolas Thys Trio… te zien.

Aangezien er geen concerten zijn op 11 en 21 juli kan wie reeds tickets had voor deze dagen contact opnemen met tickets@gentjazz.com voor een terugbetaling. Wie een festivalpas heeft, krijgt één dag terugbetaald.

Info en tickets: www.gentjazz.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 + veertien =