Lokerse Feesten strikken opnieuw topacts

De Lokerse Feesten pakken vandaag opnieuw flink uit met tal van toppers uit binnen- en buitenland. De organisatoren voegen onder meer Pitbull, The B-52’s en Primal Scream toe aan hun affiche.

Het programma van vrijdag 2 augustus wordt opgewaardeerd met de komst van rappers Pitbull en Tinie Tempah. Op zondag 4 augustus is het dan weer aan Anvil en Trivium, die voor een flinke portie gitaargeweld zorgen. Primal Scream en The Fratellis maken hun opwachting op maandag 5 augustus terwijl de Belgen Creatures With The Atom Brain het podium onveilig maken op dinsdag 6 augustus. Zaterdag 10 augustus kleurt dan weer Belgisch met de bevestiging van Balthazar, Daan en SX. Met The B-52’s krijgt deze dag er nog een absolute internationale topact bovenop.

De Lokerse Feesten vinden dit jaar plaats van 2 t/m 11 augustus met o.a. Beady Eye, Iggy & The Stooges, Motörhead, Alice Cooper, Deep Purple, Damien Rice, Seasick Steve en Snoop Lion. Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 2 =