Boomtown heeft programmering rond

Het alternatieve Gentse muziekfestival Boomtown heeft de programmering rond. Onder anderen het Deense Efterklang en de Amerikaan Will Johnson (South San Gabriel en Centro-Matic) zijn aan de line-up toegevoegd. Boomtown is dit jaar van 23 tot en met 27 juli

Andere nieuwe namen: Dark Dark Dark, Will Samson (onlangs nog in het voorprogramma van Pinback in de Gentse Vooruit) en The Leisure Society. Ook zijn er nog diverse Belgische acts vastgelegd. Zo zijn The Van Jets de afsluiter op de tweede festivaldag buiten op de Kouter en is The Bony King Of Nowhere daar de laatste act op de slotdag.

Optredens op de Kouter zijn gratis te bezoeken. Enkele blikvangers: Spinvis, ‘t Hof van Commerce, Sukilove en David Lemaitre. Voor de optredens in de Handelsbeurs moet wel worden betaald. Hier spelen onder anderen …And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Jacco Gardner, The Black Heart Rebellion en Mark Eitzel.

Dit jaar kunnen voor het eerst ook via de website van het festival kaarten worden gekocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + elf =