Eurosonic focust op Oostenrijks talent

Met de bekendmaking van Oostenrijk als focusland maakt Eurosonic – Noorderslag zich op voor de 28e editie. Door ieder jaar muziek uit een ander Europees land in de schijnwerpers te zetten, belicht Eurosonic Noorderslag de diversiteit van Europa’s muziektalent. Andere focuslanden tijdens eerdere versies van het showcase-evenement zijn: Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, België, Noorwegen, Nederland, Ierland en Finland.

De focus op Oostenrijk tijdens Eurosonic – Noorderslag wordt georganiseerd door Austrian Music Export, een samenwerkingsverband van mica – music Austria en The Austrian Music Fund, in samenwerking met Eurosonic – Noorderslag. Het festival is het belangrijkste platform voor Europese muziek en heeft zich bewezen als katalysator voor nieuwe Europese acts, die internationaal willen doorbreken. Europa’s grootste showcase festival ontvangt jaarlijks ruim 300 acts uit heel Europa en verkoopt jaarlijks uit.

De 28e editie van Eurosonic Noorderslag vindt van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 januari 2014 in Groningen plaats. Info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + 1 =