Nieuwe namen Dour

Het Dour festival, dat van 18 tot 21 juli doorgaat, strooit met nieuwe namen en bevestigt onder meer Dan Deacon, The Horrors en Two Gallants.

Ze hebben Dan Deacon (foto) gebeld en hij komt af. Ook The Horrors, Two Gallants, The 1975, The Van Jets, Superlux, Piano Club, We Are Enfant Terrible, Exsonvaldes, AmenRa, Kadavar, Holograms, Le Prince Harry, Pale Grey, Paon, Recorders, Raketkanon, Robbing Millions, Hudson, Billions Of Comrades, Salut c’est cool, Hugo Freegow en Cupp Cave zullen aantreden.

Zo wordt de affiche weer wat uitgebreid en weet u al waarnaar te luisteren in afwachting van headliners zoals Devendra Banhart, Charles Bradley, Flying Lotus, Jurrasic 5, White Denim, Rustie, The Smashing Pumpkins, The Wu-Tang Clan en The Yeah Yeah Yeahs.

De volledige line-up vindt u op de site van Dour.

Nog tachtig nachtjes slapen en dan vier nachtjes feesten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + 11 =