Witchcraft genekt door gezondheid, Puntpop geannuleerd

Omwille van gezondheidsredenen hebben de heren van Witchcraft hun Europese tour geannuleerd. Bijgevolg moet ook hun show op Puntpop eraan geloven. Ze laten zich vervangen door Troubled Horse. Orchid en Free Fall blijven wel gewoon geprogrammeerd op de Vendettastage zondag.

Om het verlies van Witchcraft ruimschoots te compenseren heeft de festivalorganisatie de Belgisch band Steak Number Eight nog last-minute toegevoegd aan de affiche. Deze heren wonnen in 2008 de Humo’s Rockrally en brachten vorige maand hun derde album uit. Met het nummer ‘Black Eyed’ staan ze op dit moment in de Afrekening op Studio Brussel.

Puntpop vindt plaats op 4 en 5 mei met verder o.a. The Van Jets, Coely, Sir Yes Sir en Protection Patrol Pinkerton. Info: www.puntpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht + vier =