Wyclef Jean komt naar Couleur Café

Couleur Café giet zijn 24ste editie stilaan in zijn definitieve vorm en pakt vandaag uit met 5 klinkende namen die de affiche komen versterken. Onder meer Wyclef Jean maakt er zijn opwachting.

Couleur Café is verheugd over de komst van Wyclef Jean, die nog niet vaak in ons land optrad. De geëngageerde Haïtiaanse muzikant en producer is bekend als frontman van The Fugees maar startte net als Lauryn Hill een succesvolle solo-carrière. Tijdens de openingsavond komt hij met zijn oude makkers van Refugee Camp optreden. De eerder aangekondigde Jimmy Cliff krijgt dan weer het gezelschap van reggaetoppers Max Romeo & The Congo’s. Verder geven ook La Makina Del Karibe en Skip The Use present. Het optreden van het Brits-Colombiaanse combo Ondatropica werd dan weer verplaatst van vrijdag 28 naar zaterdag 29 juni.

Couleur Café vindt dit jaar plaats van 28 t/m 30 juni in Tour & Taxis en bevestigde eerder onder meer Faithless (dj-set), Xavier Rudd, Die Antwoord, CeeLo Green, Birdy Nam Nam, Matisyahu, Calexico, Macklemore & Ryan Lewis en Balkan Beat Box. Alle info: www.couleurcafe.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × drie =