Magnetic Man exclusief op Feest In Het Park

Feest in het Park heeft met Magnetic Man een grote vis te pakken. De dubstep supergroep, bestaande uit topproducers Skream, Benga en Artwork, bracht het genre naar het grote publiek met hits als ‘Getting Nowhere’ ft. John Legend, ‘I need air’ en ‘Perfect Stranger’. Magnetic Man was al headliner op Pukkelpop, I love Techno en Rock Werchter en nu dé grote naam op de openingsdag van het Fi:hP! De groep komt trouwens een nieuw album voorstellen dat in mei verschijnt.

Maar daar laat het festival het niet bij. Het voegt daarnaast nog eens veertien namen toe aan de affiche: Alborosie, Gentleman, Andy C, Borgore, , ’t Hof van Commerce, Puggy, Sir Yes Sir, Dirtyphonics Live, Roland & Mauro en de Bromance Label Night met Gesaffelstein Live, Brodinksi Club Cheval, Monsieur Monsieur en Louisahhh.

Eerder bevestigde het festival al de komst van Flogging Molly, Collie Buddz, The Van Jets, Sharon Jones & The Dap – Kings, Absynthe Minded, Buraka Som Sistema, Crookers, Camo & Krooked, Jakwob en Groundation. De affiche van Fi:hP is hiermee nog niet volledig. Er worden nog een pak grote namen verwacht.

De voorverkoop gaat van start op woensdag 24/04 om 10u. Feest in het Park wil opnieuw de vroege beslissers belonen met een lagere ticketprijs. De eerste 1000 combi-tickets kosten slechts 70€ en zijn enkel online beschikbaar. Nadien betaal je, tot en met 11 juni, voor ditzelfde ticket 78€. Deze tickets zijn dan ook beschikbaar bij Free Record Shop en in het Fi:hP- kaffee Hyppo in Oudenaarde. Vanaf 12 juni is de prijs van een WE-ticket 84€.

Nieuw dit jaar is een 2-dagen ticket. Een ticket donderdag/vrijdag of een ticket vrijdag/zaterdag kost 69€. Dagtickets voor donderdag, vrijdag of zaterdag kosten 37€. Campingtickets worden enkel online te koop aangeboden aan 15€.

Om de reservatiekosten zo laag mogelijk te houden, kan je vanaf dit jaar een combi-ticket inclusief camping kopen. Zo betaal je maar één keer de reservatiekost bij het verkooppunt.

Feest in het Park vindt van 22 tot en met 25 augustus aan de vertrouwde Donkvijvers van Oudenaarde. Alle info: www.feestinhetpark.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − dertien =