Meer namen voor allerlaatste Casa Blanca Festival

Tussen 7 en 10 augustus vindt voor de allerlaatste keer het Casa Blanca Festival in Hemiksem plaats. Voor de gelegenheid haalt de organisatie nog eens alles uit de kast en kan ze opnieuw enkele fijne toppers presenteren.

Op woensdag 7 augustus krijgt het festival o.a. The Levellers, Absynthe Minded, Xander De Rycke en Nigel Williams over de vloer. Met The Happy staat er ook op donderdag 8 augustus mooi volk op het podium. In de Marquee zie je die dag ook Diablo Boulevard en Praga Kan nog aan het werk.

De festivalorganisatie zet zaterdag 9 augustus in op zowat alles wat dansbaar is, met op de affiche onder meer Discobar Galaxie, Compact Disk Dummies en Lazy Jay. Bart Peeters, Milk Inc., Axl Peleman, Clement Peerens Explosition en Murdock zijn enkele van de artiesten die op de slotdag definitief het licht mee helpen doven boven Hemiksem.

Casa Blanca Festival is gratis toegankelijk. Info: www.casablancafestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − 11 =