Beach House en meer op Cactusaffiche gedropt

Na dEUS, Calexico, Bonnie Raitt en Michael Kiwanuka bevestigt het Cactusfestival drie nieuwe namen voor de komende editie, waarmee de affiche wederom wat meer kleur krijgt. Zowel Beach House (US) als The Tallest Man On Earth (SW) zakken op zondag 14 juli af naar het Brugse Minnewaterpark voor een exclusief concert tijdens het Cactusfestival. Ook nationale trots Balthazar werd voor die dag bevestigd.

Het nieuwste album van Beach House, ‘Bloom’, dealt in zwoele melancholische geluiden, geassembleerd tot een perfect geluid waarin elke noot een functie heeft. De onderlinge gelijkenis tussen hun nummers zorgt ervoor dat het concert van Beach House één grandioze trip wordt tijdens de doortocht in Brugge. Balthazar op zijn beurt werd enkele jaren geleden als publiekslieveling uit Humo’s visionaire rockvijver gevist en blaast tal van nummeres als de nagenoeg perfecte plaat ‘Rats’ door het Minnewaterpark. The Tallest Man On Earth tot slot zingt met het gemak waarmee u boterhammen met choco eet en bezit een bezetenheid die u kan overtuigen om paardenvlees te eten, als waren het diezelfde boterhammen met choco. Melancholie klonk nooit eerder zo overtuigend en schoon, ook niet op Cactusfestival. En daar komt deze zomer verandering in.

Cactusfestival vindt plaats van 12 t/m 14 juli. Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 2 =