Boomtown en Alles Kan op zoek naar jong muzikaal talent

Het vijfdaags alternatief muziekfestival Boomtown gaat in samenwerking met Alles Kan & Vi.be, op zoek naar pril, ongekend talent. Het Gentse festival is toe aan zijn twaalfde editie en vindt dit jaar plaats van 23 tot 27 juli op de Kouter & in de Handelsbeurs.

Boomtown zorgt voor muzikale kwaliteit tijdens de Gentse Feesten. Met vier podia & meer dan zesduizend bezoekers per dag is het festival dan ook uitgegroeid tot een begrip binnen Gent en ver daarbuiten. Naast de reguliere programmatie, creëert de organisatie ook een platform voor jong talent, dat zich dan kan tonen aan een breed en geïnteresseerd publiek. Zo biedt Boomtown van 23 tot en met 27 juli aan tien bands en vijf soloartiesten de kans om het podium te trotseren.

Per dag krijgen twee bands hun stek in de tent op de Kouter en zal een soloartiest in de grote zaal van de Handelsbeurs spelen. Dit gebeurt in samenwerking met Alles Kan, een projectsubsidie van de jeugddienst van Stad Gent, die tot doel heeft jong talent de nodige kansen te geven.

In zijn zoektocht naar dat nieuwe talent, doet Boomtown opnieuw een beroep op Vi.be, de online community van de Vlaamse muziekscene. Geïnteresseerden jonger dan 26 jaar die zich geroepen voelen om tijdens de Gentse Feesten het Boomtown-publiek in te palmen zoals eerder Lili Grace, Compact Disk Dummies, Love Like Birds of Willow dat deden, kunnen zich tot en met 7 april inschrijven via vi.be.

Meer info over het Boomtown Festival vind je binnenkort op www.boomtownfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − acht =