Vlamrock-affiche krijgt flinke boost

Vlamrock in het Limburgse As heeft zijn affiche de voorbije dagen een serieuze boost gegeven. Met Rotting Christ, November Doom en The Monolith belooft het er alvast hard aan toe te gaan en met namen als Exhumed, Leng Tch’e en Integrity voegt de organisatie nog flink wat gitaargeweld toe aan het programma.

De Metal Stage is met de toevoeging van Exhumed, Cliteater en Leng Tch’e ongetwijfeld spek voor de bek van elke death/grind fan in België en omstreken. De erg gewaardeerde en hoog aangeschreven headliners Rotting Christ en Novembers Doom zorgen voor de muzikale klap op de vuurpijl.

De Hardcore Stage zet dit jaar eens te meer in op een sterke en gevarieerde line-up van begin tot eind. Met o.a. de veteranen van Integrity, de jonge toppers van More Than Life, het brute geweld van Harm’s Way en Vlamrock-favourites Code Orange Kids belooft het zowel op als voor het podium te gaan stuiven!

Andere namen op de affiche zijn The Monolith Deathcult, Saille, Full Of Hell, Goodtime Boys, Twitching Tongues, Xerxes, Circle Takes The Square en I Exist. De liefhebber van het zwaardere werk komt ongetwijfeld wel even toe met deze namen, maar voor wie er nog niet genoeg van heeft, volgen er later nog enkele acts voor alledrie de podia.

Vlamrock vindt plaats op 27 juli. Info: www.vlamrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × vier =