Les Ardentes vult affiche aan met Dada Life, Trixie Whitley, Digitalism e.a.

Ook bij het Luikse festival Les Ardentes prijken er sinds vandaag flink wat nieuwe namen op het programma. Nieuwe toevoegingen zijn o.a. Dada Life, Digitalism, Trixie Whitley en Raving George.

Donderdag 11 juli ontvangt het Open Air podium een van de beste live acts van vandaag: The Heavy. Zondag 14 juli wikkelt Daniel Lanois’ protégé, Trixie Whitley, ons in haar cocon van zijden soul en blues lijnen. Markerend voor Les Ardentes 2013 is ook de langverwachte retourmatch van Superlux op eigen terrein. Het Luikse Electro Pop combo komt zijn gloednieuw album presenteren.

Met Dada Life licht Les Ardentes een tip van de sluier op die over de Electro programmatie van zaterdag 13 juli hangt. Het Zweedse electro-house met dubstep tinten duo is een van de meest gevraagde acts op onze sociale netwerken. Een ander langverwachte duo op les Ardentes is het Duitse Digitalism. Ze staan op zaterdag achter de draaitafels en worden opgevolgd door revelatie Raving George, die deze keer de HF6 komt afsluiten. Ego Troopers vullen het programma op vrijdag 12 juli aan.

Info en tickets: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 − 3 =