Dour Festival bouwt aan stevige hip-hop line-up

Dour Festival bouwt gestaag aan een van de beste hip-hop line-ups van de zomer en voegt vandaag namen als Wu-Tang Clan, Keny Arkana en Action Bronson toe aan zijn programma.

Wu-Tang Clan is deze zomer exclusief te zien op Dour Festival ter ere van hun 20-jarig bestaan en een nieuwe plaat, die in augustus verschijnt. Ook Keny Arkana wordt aan de line-up toegevoegd. Eveneens van de partij: La Coka Nostra, het fenomeen van 2013 Riff Raff en Action Bronson. BadBadNotGood maakt zijn annulatie van vorig jaar goed door in juli naar Dour af te zakken.

Ook het LeFtO-menu wordt aangevuld met drie nieuwe namen: de Australische revelatie Hiatus Kaiyote, de ingenieuze Flume en natuurlijk LeFtO zelf. Zij vervoegen Apollo Brown & Guilty Simpson, Robert Glasper Experiment, Oddisee & Live Band en Flying Lotus.

Al dit schoon volk zal samen met IAM, Psy4 de la Rime, Youssoupha, Scratch Bandits Crew, Odezenne, Mykki Blanco, Zebra Katz, Iggy Azalea, Action Bronson, Freddie Gibbs, Wax Tailor, Tha Trickaz, Gramatik, Deluxe en nog vele anderen de 25e editie van het Dour Festival mogelijk één van de beste hip-hop- en urban-affiches van de hele zomer vullen. De introductie van het nieuwe Boombox-podium is hier natuurlijk niet vreemd aan.

Dour Festival vindt plaats van 18 t/m 21 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × vier =