Dinosaur Jr., Paul Ansell’s Number Nine en meer voor Sjock Festival

Het rockabilly Sjock Festival in Gierle voegt zonet negen nieuwe namen toe aan zijn affiche. Onder hen Dinosaur Jr., The Baboons en Paul Ansell’s Number Nine. Sjock Festival heeft nog een tiental podiumplaatsen te vullen alvorens de affiche compleet is.

Dinosaur Jr. prijkt helemaal bovenaan het lijst je met nieuwe bevestigingen voor Sjock Festival. Daarnaast bevestigt de organisatie nu ook de komst van Caravans, Long Tall Texans, Paul Ansell’s Number Nine, Wildfire Willie and the Ramblers, The Baboons, Jack Rabbit Slim, The Rumblejetts en Los Straitjackets.

Sjock vindt plaats tussen 5 en 7 juli met onder meer ook Smockstack Lightnin’ en New Bomb Turks, die eerder bevestigd werden. Alle info: www.sjock.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven − 4 =