Gladiolen vult affiche en start voorverkoop

Gladiolen start vandaag met zijn voorverkoop en maakt van de gelegenheid gebruik om gelijk het hele programma de wijde wereld in te sturen. Onder meer School Is Cool, Blaudzun, Freaky Age, The Oddword, DJ 4T4, Daan en The Happy maken er hun opwachting tussen op 17 en 18 mei.

Gladiolen programmeert op drie podia en gaat van start op vrijdag 17 mei met op de Mars Main Stage Compact Disk Dummies, Freaky Age, Blaudzun, The Van Jets, School Is Cool en Merdan Taplak (live). Brownstallion Soundsystem, We Are Prostitutes, Bountyhunter en The Oddword staan achter de decks op Club Vedett en Laston & Geo draaien op hun eentje plaatjes aan elkaar op de Outdoor DJ Stage.

Nog meer artiesten verschijnen op zaterdag 18 mei op de Olense podiumplanken. De Mars Main Stage wordt ingevuld met Protection Patrol Pinkerton, Sir Yes Sir, The Happy, Gers Pardoel, Discobaar A Moeder XL en Daan. Op Club Vedett halen DJ Dunya, Bram Willems & Lisa Smolders en DJ 4T4 hun beste plaatjes boven. Een ruimere invulling op het Outdoor DJ Stage is er deze dag met De Nootoplossing, Femke & The Big Sisters, Lili Grace, Die Verdammte Spielerei, Boekel Boulevard, DB Vox en het succesvolle indieconcept Twisted Melon.

Info: www.gladiolen.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen + 20 =