Pinkpop krijgt ook Stereophonics en Masters Of Reality over de vloer

Een week na de perspresentatie in Paradiso voegt de organisatie van Pinkpop nog twee namen toe aan het programma. Stereophonics geeft present op zondag 16 juni, Masters Of Reality nestelt zich in het programma op vrijdag 14 juni.

Na een afwezigheid van 3,5 jaar verschijnt in maart het achtste studioalbum “Graffiti On The Train” van Stereophonics. De band uit Wales komt die nieuwe plaat op zondag 16 juni voorstellen op Pinkpop en verschijnt naast o.a. Green Day, Ben Howard, The Vaccines en Alt-J op de affiche. Ook Masters Of Reality zakken af naar Landgraaf en spelen op vrijdag 14 juni in het gezelschap van onder meer The Killers, The Script, Queens Of The Stone Age en Kodaline.

Pinkpop vindt plaats van 14 t/m 16 juni in Landgraaf (NL). Alle info: www.pinkpop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 + zeventien =