Electro eist zijn plaats op bij Dour Festival

Dour Festival blijft aan sneltempo namen droppen. Waren het eerder deze week nog de zware gitaren die aangekondigd werden, dan is het nu de electro die haar verdiende plaats komt opeisen op de affiche van het 25ste Dour Festival.

Eén van de grootste diamanten uit de Warp-stal, Flying Lotus, komt opnieuw naar Dour. Verder zal Trentemøller een nieuwe, organische dimensie geven aan het Plaine de la Machine à Feu.

Eveneens aanwezig zijn de Duitsers van Booka Shade, die steevast paraat staan om de dansvloer te doen vollopen met hun techno, vol van disco- en funkaccenten. Wat Franse electro betreft, zal de klasbak Gesaffelstein live de dansende menigte van Dour in trance brengen.

En het blijft namen regenen, want Dour Festival kondigt vandaag verder ook nog de komst van UZ, Cashmere Dat, Jets, Nathan Fake, Fantastic Mr Fox, Black Sun Empire, Culprate, Zomboy en Nina Kraviz aan.

Dour Festival vindt plaats van 18 t/m 21 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 + 13 =