Weerdse Bierfeesten stellen programma voor

De Weerdse Bierfeesten en Palm Live Stage zijn al geruime tijd een begrip in Weerde en ver daarbuiten. De intussen vertrouwde combinatie van goede optredens, een eigenzinnige bierkaart en de unieke sfeer blijkt nog steeds een succesformule. Vorig jaar vonden meer dan 6.500 bezoekers de weg naar Weerde en met klinkende namen als Raymond van het Groenewoud, Channel Zero, De Mens, Murdock en Bulls On Parade doen de organisatoren opnieuw een gooi naar een succesvolle editie.

De organisatoren van de Weerdse Bierfeesten hebben vandaag hun programma voor de komende editie, die doorgaat op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei, voorgesteld.

Op vrijdag 3 mei is er muzikaal vertier met Raymond van het Groenewoud, Pie p. Klein en Harry Killed The Videostar. Het feest gaat verder op zaterdag 4 mei met Channel Zero, De Mens, Murdock, Kraantje Pappie, Otto-Jan Ham, Exit 11, Wes, We Are Prostitutes en de Rage Against The Machine tributen band Bulls On Parade.

Alle info: www.weerdsebierfeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 + 9 =