Grensrock spekt affiche met Channel Zero, Hitsville Drunks e.a.

Midden in de drukte van Menen maar goed verscholen ligt het Brouwerspark. Op 28 en 29 juni vindt daar het gratis festival Grensrock plaats, dat vandaag een tip van sluier licht met namen als Channel Zero, Sir Yes Sir en Hitsville Drunks.

Het lijkt dit jaar een terugkerend fenomeen; de affiche per lading van 7 namen lossen. Dour Festival deed het hen al voor, en ook Couleur Café ging op die manier tewerk. Vandaag pakt ook Grensrock uit met een eerste lichting van 7 namen. De affiche wordt dit jaar alvast opgevrolijkt door Magnus, Channel Zero, Raving George, King Hiss, Sir Yes Sir, Hitsville Drunks en Major Clint. Binnenkort wordt het programma aangevuld.

Alle info: www.grensrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + 14 =