Summerfestival laat 66 (!) namen los

De ticketverkoop gaat pas in de loop van volgende week van start, maar in afwachting daarvan komt Summerfestival vandaag op de proppen met zijn eerste 66 (!) namen. Martin Solveig, Hardwell, John Dahlbäck, Nicky Romero, Dada Life en talrijke spelen op zaterdag 29 en zondag 30 juni ten dans op het festivalterrein Nieuw Zuid in Antwerpen.

Summerfestival lost een karrevracht aan namen voor zijn vijfde editie. In willekeurige volgorde zijn het Hardwell, Martin Solveig, John Dahlbäck, Yves V, Audien, Romeo Blanco, Nicky Romero, Dada Life, Basto, Sandro Silva, Gregor Salto, Mystique, D-Block & S-Te-Fan, Korsakoff, Angerfist, Crypsis, Tatanka, Darkraver, Teka B, DJ Ghost, Tuneboy, Outblast, G-Fresh, Radical Redemption, Ronald V, The Insiders, Dannic, Dyro, Sick Individuals, Franky Rizardo, Roul & Doors, ATFC, Gers Pardoel, DBN, Funkerman, Regi, Murdock, DJ Rebel, Wout, Fanny West (The Opposites), Joeysuki, Jordy Dazz, Peter Luts, DJ F.R.A.N.K., Dimaro, Sem Thomasson, De Kraaien (live), Mr Polska, Makasi, DJ Licious, Gramophonedzie, DJ Daddy K, Beatgrinders, Empress, Beauriche, Yamo, Dominico, Mr. Grammy, Delafino, Souldust, Shutterz, Mr Sam, DJ Mattr, Freaquency, Double Pleasure en Quentin Volt & Martin State.

Traditiegetrouw brengt Summerfestival een stevige mix van dance, urban, electro, house, harder styles, dub step en drum ‘n baas. In totaal zal het festival opnieuw acht podia tellen, maar ditmaal twee dagen lang. Vorig jaar verzamelden net geen 50.000 bezoekers op festivalterrein Nieuw-Zuid.

Alle info: www.summerfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − veertien =