Dour Festival vult Boombox-affiche in

Dour Festival voegt vandaag opnieuw een zevental namen toe aan zijn affiche. Bij de gelukkigen zijn onder meer Action Bronson en Freddie Gibbs.

Action Bronson is één van dé hiphop-fenomenen uit de US: hij heeft al samengewerkt met Kendrick Lamar, A$AP Rocky, Joey Bada$$ en Danny Brown, om er maar enkelen te noemen. Op donderdag 18 juli huldigt hij de Boombox van Dour Festival in. Maar het zal met ons zijn dat hij op donderdag 18 juli de Boombox komt inhuldigen.

Een andere niet te missen artiest: Robert Glasper Experiment: met een verse Grammy voor beste R&B-album van het jaar op zak, komt hij “Black Radio” voorstellen, een kruising tussen jazz en afro-amerikaanse muziek.

Het Boombox-platform wordt verder uitgebreid met de Detroitse underground rap van Apollo Brown & Guilty Simpson en de gangsterrap van Freddie Gibbs. Voor zij die vorig jaar weg waren van de liveset van C2C, heeft Dour Festival dit jaar Scratch Bandits Crew, een trio uit Lyon dat de tent in vuur en vlam zal zetten met hun inventieve scratch-hip hop.

De underground hip hop-scene van New York wordt vertegenwoordigd door de Grace Jones van het genre: Zebra Katz. Verder zijn ze er in Dour trots op Deluxe te kunnen aankondigen. Zij vervolledigen de Boombox-affiche van donderdag 18 juli, samen met Wax Tailor, Gramatik en Tha Trickaz. Meer bevestigingen volgen de komende dagen.

Dour Festival vindt plaats van 18 t/m 21 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien + veertien =