Karma Hotel vaart nieuwe koers en wordt Instant Karma

Na vijf mooie edities van Karma Hotel in Kursaal Oostende werd door de vzw’s Jong Oostende en De Zwerver beslist dat het tijd was voor iets anders. De zoektocht naar een nieuwe formulie leverde voorlopig naast een aantal nieuwe locaties ook een nieuwe naam op: Instant Karma zal doorgaan op 29 en 30 maart in De Grote Post, Krush Club, Manuscript én Bada Bing.

Instant Karma blijft resoluut kiezen voor een aangename mix van gevestigde waarden en jong talent. Verspreid over twee dagen maken onder meer SX, Blaudzun, Coely, Raving George en Dave Lambert hun opwachting. Bij de te ontdekken acts vallen vooral de namen Statue, The Devilles en Pomrad op. Verder wordt de affiche ingevuld met fijne namen zoals The Whatevers, Winther, Montevideo, Maya’s Moving Castle, Bafana & Bromin, Gullfish, Soul Spinnas, DJ BFF, Nukov & Yelmet, Sir Lobster, Klaas & Niels en Jasper.

Info: www.karmahotel.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × vijf =