Napalm Death tweede headliner voor Antwerp Metal Fest

Antwerp Metal Fest is goed op weg om zich van een sterk debuut te verzekeren. Vandaag werd Napalm Death (UK), goed voor meer dan dertig jaar extreme metal – als tweede headliner bevestigd.

Napalm Death gaat al meer dan dertig jaar door het leven als één van de meest invloedrijke en succesvolle metalbands. Debuut ‘Scum’ uit 1987 wordt door velen nog steeds als een onverwoestbare klassieker aanzien en ook het nieuwe werk valt in de smaak, zo bewijzen tal van toonaangevende metaltijdschriften door het jongste album ‘Utilitarian’ te verkiezen tot één van de beste albums van het jaar.

Napalm Death zal Antwerp Metal Festival headlinen op zaterdag 13 juli en deelt die dag de affiche met o.a. All For Nothing, Knuckledust en Saille. Het festival gaat van start op vrijdag 12 juli met als hoofdact Diablo Blvd, voorafgegaan door bands als Death Before Dishonor en Raketkanon. De affiche wordt binnenkort verder aangevuld.

Alle info: www.antwerpmetalfest.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf + vijf =