Korpiklaani, The Gathering, Tiamat en meer ronken op Durbuy Rock Festival

In Bomal-sur-Ourthe, een gehucht nabij Durbuy, wordt op 19 en 20 april de Ardense stilte doorbroken met behoorlijk stevige gitaarmuziek. Een nieuwe editie van Durbuy Rock Festival dient zich dan aan met op de affiche onder meer Korpiklaani, Eluveitie, Deafheaven, Peter Pan Speedrock, The Gathering en Punish Yourself.

Durbuy Rock Festival gaat van start op vrijdag 19 april met optredens van achtereenvolgens Ardenne Heavy, 15 Reasons, The Secret (I), Metsatoll (EST), Resistance, Korpiklaani (FIN), Sigh (JPN), Eluveitie (CH), Deafheaven (USA) en Eagles road. De optredens wisselen elkaar af op het openlucht- en zaalpodium. Ook op zaterdag 20 april ronken de gitaren. 1984, Our Last Dream, The Fabulous Progerians, Skeptical Minds, Spoil Engine, Mournful Congregation (AUS), Darkness Dynamite (FR), The Arrs (FR), Loudblast (FR), Deepshow, The Gathering (NL), Peter Pan Speedrock (NL), Punish Yourself (FR), Tiamat (SWE) en Le Bal Des Engrages (FR) zorgen voor de muzikale invulling.

Alle info: www.durbuyrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 + 19 =