Passenger komt naar Pinkpop

De Gouden Tip is voor de organisatie van Pinkpop al jaren een uitstekend middel gebleken om te horen welke nieuwe acts men wil zien op het festival. De meeste stemmen werden geteld voor Muse, maar zij zijn al aangekondigd met een eigen show op 4 juni in de Amsterdam Arena. Als nummer twee volgde het Britse Passenger en het is Pinkpop gelukt om de troubadour uit Brighton Mike Rosenberg aka Passenger vast te leggen voor Pinkpop 2013.

Afgelopen jaren veroverde Passenger de harten van vele duizenden mensen tijdens de uitverkochte shows in UK, Europa, Australië en recentelijk ook in de Noord-Amerika met Ed Sheeran. Hij brak echt door in 2012 met de Megahit ‘Let Her Go’. Ook de hoogst genoteerde tip bij de Nederlandse bands komt naar Pinkpop en wel de band Kensington. Afgelopen week kwam de nieuwe single met de titel ‘Home Again’ uit en aankomend weekend zal de band maar liefst negen keer te zien zijn in Groningen tijdens het Eurosonic/Noorderslag festival.

De organisatie kan tevens melden dat de entreeprijzen hetzelfde zullen blijven als in 2012 namelijk € 165,00 (inclusief € 5,00 servicekosten) voor drie dagen inclusief camping en € 85,00 (inclusief € 5,00 servicekosten) voor een losse dagkaart.

Pinkpop vindt plaats van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni 2013 met verder ook Green Day, Queens Of The Stone Age, Triggerfinger en The Script als bevestigde namen. De affiche wordt snel aangevuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 5 =