Over en uit voor OUAF

Het tweedaagse alternatieve festival in het Oost-Vlaamse Laarne, Once Upon A Festival, krijgt geen vierde editie. De organisatie heeft dit nieuws bekend gemaakt op haar Facebookpagina.

De toekomst van het festival was de voorbije maanden voer voor speculatie. Terwijl burgemeester Ignace De Baerdemaeker de organisatie ervan beschuldigt financiële afspraken niet na te komen, gaven de organisatoren aan met andere zaken bezig te zijn, en dus komt het niet als een verrassing dat het doek valt over het festival. De festivalorganisatie postte onderstaand bericht op haar Facebookpagina:

‘Met pijn in het hart moeten we aankondigen dat er geen volgende editie komt van OUAF. Althans dit jaar niet. Wij, de huidige organisatie, hebben dit festival overgenomen om het een kans te geven op verder bestaan. Omdat het een schitterend en uniek concept is. Omdat het een prachtige aanwinst is voor de jeugd van Laarne en ver daarbuiten. Naast het grote verlies dat OUAF dit jaar voor een derde keer op rij leed, ondervonden wij – ondanks een organisatorisch vlekkeloos verloop – ondanks zo goed als alle betalingen te hebben doorgevoerd – dat Laarne en het festival niet meer op dezelfde golflengte stonden. Deze 2 belangrijke elementen vormen mee de sleutel tot succes van een evenement, zonder hen is geen festival mogelijk. Wij willen iedereen bedanken die het voorbije jaar betrokken was bij OUAF: onze partners, leveranciers, collega’s, agencies, artiesten en natuurlijk jullie – het geweldige publiek dat voor Once upon a Festival afzakte naar hartje Laarne. Hopelijk tot een volgende keer, de OUAF crew.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − 10 =