QOTSA, The Script en Triggerfinger voor Pinkpop

Pinkpop haalt voor de vierde keer Queens Of The Stone Age naar Landgraaf. De groep werd samen met The Script en Triggerfinger aangekondigd voor de komende editie van het Nederlandse festival.

Queens Of The Stone Age zit op dit moment in de studio voor het nieuwe, in 2013 te verschijnen album. Voor de opnames nam Foo Fighters frontman Dave Grohl plaats achter de drums maar de band liet verstaan dat hij niet mee op tournee gaat.

The Script komt met het in september verschenen album “Science & Faith” naar Landgraaf en verkocht in nauwelijks een uur de Heineken Music Hall uit voor, waarna werd besloten de show te verplaatsen naar de drie maal grotere en inmiddels ook uitverkochte Ziggo Dome.

Met vier MIA’s op zak mag ook Triggerfinger, de luidste band van Antwerpen, niet ontbreken op het podium van Nederlands oudste popfestival. De groep deelt de affiche verder met het eerder aangekondigde Green Day.

Bij Pinkpop horen fijne tradities zoals de GOUDEN TIP waarbij de Pinkpop fans hun wensen kenbaar maken en hiermee het programma deels kunnen bepalen. Via de website kan men tot en met 31 december a.s. 3 favoriete acts opgeven. De Gouden Tip is voor de organisatie in al die jaren een uitstekend middel gebleken om te horen welke nieuwe acts men wil zien op Pinkpop en tevens maken de deelnemers kans op allereerste entreekaarten voor het festival.

Pinkpop vindt plaats van 14 t/m 16 juni 2013. Het volledige programma wordt bekend gemaakt op woensdag 20 februari in Paradiso te Amsterdam. Tickets gaan in verkoop vanaf zaterdag 23 februari. Alle info: www.pinkpop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × twee =